Hyvää Makumaasta on klassikko

  • 12 Aug, 2022

Hyvää Makumaasta karkkipussi sisältää myös herkullisia viinikumikarkkeja.

Monet muistavat Hyvää Makumaasta -karkkipussin lapsuudestaan, eikä suotta, sillä se on yksi karkkipussien klassikoista. Se on Cloettan omistaman Malacon yksi Suomen suosituimpia makeispusseja, joka hävisi kaupoista pitkäksi aikaa. Nyt meidät kuitenkin palkitaan, sillä kyseinen karkkipussi on palannut kauppoihin vuoden 2022 alussa - ja vieläpä vegaanisena versiona! Maut ovat kuitenkin edelleen samat ja yhtä herkulliset kuin aikoinaan alkuperäisessä karkkipussin versiossa.

Hyvää Makumaasta maistuu monille

Hyvää Makumaasta -karkkipussi on herkullinen sekoitus erilaisia makeisia. Se sisältää niin pehmeitä hedelmäkarkkeja, vahvaa salmiakkia kuin maukasta lakritsiakin. Uudistuneen pussin luvataan olevan yhtä herkullinen kuin aikaisemmin, eikä karkkien koostumus ole muuttunut vaikka reseptejä onkin uudistettu. Original karkkipussi sisältää 250 grammaa karkkia, mikä on oikein sopiva jokaisen herkkupäivään.

Hyvää Makumaasta -karkkipussi sopii myös monille erityisruokavaliota käyttäville henkilöille, mikä varmasti lisää pussin suosiota. Karkkipussi ei sisällä esimerkiksi helposti allergisoivia maapähkinää, pähkinää, soijaa, maitoa, laktoosia tai kananmunaa. Karkeissa ei myöskään ole käytetty eläinperäisiä ainesosia, luonnonkumia eikä liivatetta (siasta). Se on siis hyvä valinta monille, jotka joutuvat rajoittamaan herkkuvalintojaan allergioiden vuoksi.

Malacolla myös muita suomalaisten suosikkeja

Malaco tekee myös monia muita erittäin suosittuja tuotteita. Sen nykyiseen tuoteperheeseen kuuluvat suositut Lauantai-karkkipussit, Aakkoset, TV Mix sekä Leijona-makeiset. Ei siis ihme, että monet suomalaiset valitsevat Malacon karkkipussin herkkupäivänsä kunniaksi. Monen makuun sopiva hyvä karkkipussi pitää sisällään useita suosikkimakuja, niin salmiakkia, lakritsia kuin hedelmäkarkkejakin.