Viimeisimmät artikkelit

Terveellisiä marjoja lautasella naposteltavaksi
Terveellisiä naposteltavia
  • 22 Sep, 2021

Erilaiset naposteltavat ovat monelle oleellinen osa jokapäiväistä elämää. Ihmiset tykkäävät napostella esimerkiksi välipalan aikana jotakin pientä hyvää, ja erilaiset naposteltavat ovat kova sana etenkin elokuvaa katsellessa. Jokapäiväiseen käyttöön sokeriset ja epäterveelliset vaihtoehdot eivät ole hyvä asia, sillä ne eivät pidä ihmistä terveenä. Siksi kannattaa hankkia mieluummin terveellisiä naposteltavia, jotka eivät saa kehoa väsyneeksi ja oloa huonoksi, vaan päinvastoin. Tässä artikkelissa kerromme sinulle terveellisistä vaihtoehdoista. Terveellisiä naposteltavia arkeenMonet ostavat niin epäterveelliset kuin terveelliset naposteltavat kaupasta.

Lettukasa lautasella.
Näin valmistat proteiiniletut ilman banaania
  • 01 Sep, 2021

Proteiiniletut ilman banaania sopivat niin treenaajalle kuin muillekin välipalaksi tai vaikkapa aamupalaksi. Ne tarjoavat myös loistavaa vaihtelua perinteisiin aamiaisiin verrattuna. Monet proteiinilettureseptit sisältävät kuitenkin banaania, jota moni välttelee. Kerrommekin sinulle seuraavaksi kuinka valmistat herkullisia proteiinilettuja ilman banaania. Tutustu reseptiin ja tilaa tarvittavia raaka-aineita kätevästi verkkokauppamme kautta! Saat monet lettuihin tarvittavat raaka-aineet verkkokaupastamme huomattavasti tavallista edullisimmilla hinnoilla. Samalla vähennät ruokahävikkiä ja olet pelastanut täysin käyttökelpoisia tuotteita, joita ei enää myydä normaalihinnoilla.

Pasta-annos lautasella.
Parhaat valkoviinit pastaruokien kanssa nautittaviksi
  • 01 Sep, 2021

Valkoviinit sopivat loistavasti yhteen eri pastojen kanssa, joita on usein ostettavissa verkkokaupastamme. Pasta on erittäin herkullinen, helppo ja nopea ruokavaihtoehto, josta on tarjolla lukuisia erilaisia variaatioita. Pasta on kuitenkin itsessään neutraalin makuinen, joten valkoviini kannattaa valita pastan kastikkeen maun mukaan. Joissain pasta-annoksissa voi olla valmiina mukana esimerkiksi kastikejauhe, mutta osa vaatii erillisen kastikkeen ostamista. Pastan kanssa voi tietenkin valita myös suosikkiviininsä, mutta jos haluat täydellisesti yhteen sopivan viinin, lue seuraavat vinkit.